Emilie Heusen

Welkom bij Emilie Skin & Nail Care!

In 2021 blaast Emilie Skin & Nail Care 10 kaarsjes uit! De recente verhuis naar hartje Keerbergen is de kers op de taart! In deze nieuwe aangename omgeving zetten wij alles op alles om jou een zo aangenaam mogelijke ervaring te bezorgen. Anti-aging, huidverbetering en perfect verzorgde nagels zijn onze specialisaties.

Een mooie en gezonde huid kan op elke leeftijd, daar zijn we van overtuigd.

Maak een afspraak voor huidanalyse + gelaatsverzorging op maat en onderhoud de beste versie van jezelf!

Graag tot binnenkort,

Emilie

Bel ons op 0479 718 465 of
mail op info@emilieheusen.be

of gebruik onderstaande knop om een afspraak te maken.

01

INNOVATIE

Door constante bijscholing blijven we up-to-date over de nieuwste behandeltechnieken. Hierdoor kunnen we de beste resultaten en de hoogste kwaliteit garanderen.

02

HYGIËNE

Aan de bron van de Dürr Dental Belgium desinfectie producten, zijn een perfect ontsmette omgeving en instrumenten gegarandeerd. Ventilatiesysteem check!

03

STIPTHEID

Relax & sit back! We houden voor jou de tijd in het oog zodat je stressloos naar je volgende afspraak kan. Zorg dat je 5min op voorhand aanwezig bent, zodat we tijdig kunnen beginnen.

04

PASSIE

We love what we do, and we do what we love! Voel de passie voor ons vak in onze behandelingen.

Welkom

Emilie Skin & Nail Care
Haachtsebaan 37A
140 Keerbergen

GSM 0479 718 465
info@emilieheusen.be

Uitsluitend op afspraak

  F.A.Q.

  Is er parking in de buurt?

  Yes! Het salon ligt in hartje Keerbergen, er zijn ruimschoots parkeerplaatsen in de straat. De parking van het gemeenteplein is op 1min wandelafstand, en dan heb je ook nog de parking achter het postkantoor. Op minder dan een minuut kom je via een smalle wandelgang vlak naast het salon uit. Parkeerschijf niet nodig.

  Hoe kan ik betalen?

  Cash of met een betaal app op je gsm.

  Wat als ik niet naar mijn afspraak kan komen?

  Goede afspraken maken goede vrienden, als je niet kan komen laat dan minstens 24u op voorhand iets weten. Dit kan via GSM, whatsapp of messenger. Let er op dat je een bevestiging van je annulatie krijgt!

  Wat als ik mijn afspraak vergeet te annuleren?

  Kom je niet opdagen zonder iets te laten weten, dan zijn we helaas genoodzaakt om het volledige bedrag van de geplande behandeling aan te rekenen.

  Kan ik ook kosteloos annuleren?

  Als je 24u op voorhand verwittigt, dan is de annulering kosteloos. Komt er door omstandigheden lastminute iets tussen, dan brengen we de helft van het bedrag van je behandeling in rekening.