Emilie Heusen

Mensen kunnen vaak veel mooier zijn dan ze zelf beseffen, daar ben ik van overtuigd!
Emilie Heusen

Als schoonheidsspecialiste help ik vrouwen (en mannen) hun huid in topconditie te brengen zodat ze langer mooi blijft!

Mijn missie is om jou te assisteren je natuurlijke schoonheid naar boven te brengen. Een eeuwig jonge huid, wie wil dat nu niet? Hou je huid in topconditie, zodat ze sterk verbetert en langer mooi blijft.

Daarom ontwikkelde ik verschillende anti-aging huidverzorgingskuren. Duurzame huidverbetering en anti-aging, daar gaan we voor! Doffe huid, puistjes, acné, droge huid, pigmentvlekken, fijne lijntjes en diepere rimpels, overtollige huid, zonneschade, eczeem, gevoelige huid,… Allemaal zaken waar iets aan te doen valt. Héél graag wil ik je daarbij helpen.

Maak een afspraak en ontdek wat ik voor jou kan betekenen!

Emilie

01

INNOVATIE

Door constante bijscholing blijven we up-to-date over de nieuwste behandeltechnieken. Hierdoor kunnen we de beste resultaten en de hoogste kwaliteit garanderen.

02

HYGIËNE

Aan de bron van de Dürr Dental Belgium desinfectie producten, zijn een perfect ontsmette omgeving en instrumenten gegarandeerd. Ventilatiesysteem check!

03

STIPTHEID

Relax & sit back! We houden voor jou de tijd in het oog zodat je stressloos naar je volgende afspraak kan. Zorg dat je 5min op voorhand aanwezig bent, zodat we tijdig kunnen beginnen.

04

PASSIE

We love what we do, and we do what we love! Voel de passie voor ons vak in onze behandelingen.

Welkom

Emilie Skin & Nail Care
Haachtsebaan 37A
140 Keerbergen

GSM 0479 718 465
info@emilieheusen.be

Uitsluitend op afspraak

  F.A.Q.

  Is er parking in de buurt?

  Yes! Het salon ligt in hartje Keerbergen, er zijn ruimschoots parkeerplaatsen in de straat. De parking van het gemeenteplein is op 1min wandelafstand, en dan heb je ook nog de parking achter het postkantoor. Op minder dan een minuut kom je via een smalle wandelgang vlak naast het salon uit. Parkeerschijf niet nodig.

  Hoe kan ik betalen?

  Cash of met een betaal app op je gsm.

  Wat als ik niet naar mijn afspraak kan komen?

  Goede afspraken maken goede vrienden, als je niet kan komen laat dan minstens 24u op voorhand iets weten. Dit kan via GSM, whatsapp of messenger. Let er op dat je een bevestiging van je annulatie krijgt!

  Wat als ik mijn afspraak vergeet te annuleren?

  Kom je niet opdagen zonder iets te laten weten, dan zijn we helaas genoodzaakt om het volledige bedrag van de geplande behandeling aan te rekenen.

  Kan ik ook kosteloos annuleren?

  Als je 24u op voorhand verwittigt, dan is de annulering kosteloos. Komt er door omstandigheden lastminute iets tussen, dan brengen we de helft van het bedrag van je behandeling in rekening.