SKINCARE

Verwen je huid met één van onze intensieve gelaatsbehandelingen, dé specialiteit van Emilie Skin & Nail Care. Geen idee welke behandeling voor jou geschikt is? Ik help je graag verder!

Vanaf ons 25ste levensjaar verliest onze huid 1% collageen per jaar. Hoe vroeger je met een goede huidverzorging begint, hoe langer ze haar jeugdigheid bewaard. Of je jong of oud bent, een probleemhuid hebt of sporadisch last van kleine kwaaltjes: door op een gezonde manier met je huid om te gaan, werk je aan de natuurlijke schoonheid van je gelaat.

Wat is de ideale frequentie om een gelaatsbehandeling te ondergaan?
  • Vanaf 18 jaar : elke 6 weken
  • Vanaf 35 jaar : elke 4 weken
  • Vanaf 55 jaar : elke 3 weken

HUIDANALYSE

LIGHTSKIN

Ken je graag al de plussen en minnen van jouw grootste orgaan? Dan is een professionele huidanalyse met Lightskin een absolute must.

YOURSKINTYPE IKARI

Cosmetica op maat voor iedereen bereikbaar. Laat een Yourskintype huidanalyse doen en krijg een behandelplan op maat van jouw huid! 

HUIDVERZORGING

3 MAANDEN KUUR

Wil je graag sneller die droomhuid bereiken? Dan raad ik je een intensieve huidverbeteringskuur van 3 maanden aan, volledig gemaakt op maat van jouw huid en wensen.

OXYGENEO

Mag het nog een stapje grondiger in de aanpak van rimpels en huidversteviging? Dan is de Oxygeneo 5 in 1 superfacial iets voor jou! Laat je verbazen door een schitterende voor en na, waarbij rimpels en lijntjes effectief aangepakt worden. De Geneo+ geeft direct resultaat, is gepersonaliseerd, veelzijdig en veilig.

HYDROPEPTIDE

Met Hydropeptide kies je voor net dat tikje meer dan een klassieke gelaatsverzorging. Het is namelijk een cosmeceutische verzorging. Cosmetisch én farmaceutisch dus. De concentraties werkzame stoffen in cosmeceutische producten liggen hoger dan in klassieke producten, en helpen daarom veel effectiever in de strijd tegen huidproblemen en huidveroudering.

NATURAL FACELIFTING

Natural facelifting is een unieke massagetechniek waarbij we werken op spierweefsel, bindweefsel en botweefsel. Een effectief huidverjongende massage, ontwikkeld door Inge Deceuninck. Een must voor iedereen die wil inzetten op volume, verstrakking van de gelaatscontouren, kortom anti-aging.

DERMAPLANING

WEG MET DONSHAARTJES

Dermaplaning, de trend die overgewaaid komt uit Amerika. Als je je stoort aan overmatige donshaartjes in je gelaat en/of je gebruikt regelmatig make-up die deze donshaartjes nog eens extra accentueert, dan is deze behandeling een aanrader voor jou!