HANDEN

NIET BESCHIKBAAR

Helaas zijn deze diensten momenteel niet beschikbaar.

Manicure & gelnagels

Mooi verzorgde handen en nagels maken het plaatje af. Ga je voor een naturele look en pure verzorging? Heb je last van broze nagels die splitsen en zoek je een permanente oplossing? Of ga je naar een feestje en wil je graag eenmalig perfecte nagels? Voor alles is een oplossing.

Behandelingen

  • Manicure: 30min, 35 euro (alleen te boeken in combinatie met een andere verzorging)

  • Manicure + gelnagellak: 60min, 60 euro

  • Gelnagels naturel: 60min, 60 euro

  • Gelnagels kleur of french: 75min, 65 euro

  • Gelnagels babyboom: 75min, 75 euro

  • Gelnagels met verlenging: 90min, 90 euro

geneo-toestel
geneo-toestel
geneo-toestel

Manicure

De nagels worden mooi in vorm gevijld, nagelriemen worden verzorgd, korte handmassage met Ahava handcrème, keuze uit verzorgende nagelriemolie of transparante nagellak.

Manicure met gelnagellak

Perfect als je een feestje in het vooruitzicht hebt en niet wil knoeien met nagellak. Gelnagellak word aangebracht zoals nagellak en uitgehard in een ledlamp zoals gel. Het verschil met gelnagels is dat gelnagellak van de nagels geweekt wordt en dat het minder stevig is. Je kan het eenmalig doen, of om de 3 weken laten bijwerken.

Gelnagels

Heb je graag stevige nagels die niet meer kunnen afbreken of splitsen, dan kies je voor gelnagels. Er word altijd een manicure uitgevoerd en daarna gel aangebracht met een penseel. Het kleurenpallet bevat 100en kleuren, inclusief de kleuren van de nieuwste modetrends. Een bijwerking is nodig na 3 à 4 weken, afhankelijk hoe snel je nagels groeien.