Emilie Heusen

Hallo, ik ben Emilie – Huidexpert bij Emilie Skincare Center

Al 20 jaar is huidverbetering mijn passie. Als huidexpert en schoonheidsspecialiste bij Emilie Skincare Center in hartje Keerbergen, wil ik alleen het beste voor jouw huid. Daarom werk ik uitsluitend met gerenommeerde merken zoals Hydropeptide, Ahava, Bend Beauty, Heliocare en i.am.klean.

Blijven leren en verbeteren

Om altijd up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de huidverzorging, volg ik jaarlijks meerdere opleidingen. Dit stelt mij in staat om jou de meest effectieve en innovatieve behandelingen te bieden.

Jouw ervaring is mijn prioriteit

Jouw tevredenheid en huidverbetering zijn mijn grootste drijfveren. Ik streef ernaar om jouw bezoek aan het salon een onvergetelijke ervaring te maken, waarbij jouw huid straalt als nooit tevoren.

Evenwicht tussen werk en vrije tijd

Naast mijn werk geniet ik van quality-time met mijn vriend en onze kat. Je kunt me ook vaak vinden bij Lift-it voor een intensieve crossfit sessie of gezellig etend met vriendinnen. Reizen is mijn grote passie, dus je zult me regelmatig horen praten over leuke uitstapjes en avontuurlijke reisplannen.

Kom langs bij Emilie Skincare Center en ontdek wat ik voor jouw huid kan betekenen. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen en samen te werken aan een stralende huid!

 Graag tot binnenkort,

Emilie

Bel ons op 0479 718 465 of
mail op info@emilieheusen.be

of gebruik onderstaande knop om een afspraak te maken.

01

INNOVATIE

Door constante bijscholing blijven we up-to-date over de nieuwste behandeltechnieken. Hierdoor kunnen we de beste resultaten en de hoogste kwaliteit garanderen.

02

HYGIËNE

Aan de bron van de Dürr Dental Belgium desinfectie producten, zijn een perfect ontsmette omgeving en instrumenten gegarandeerd. Ventilatiesysteem check!

03

STIPTHEID

Relax & sit back! We houden voor jou de tijd in het oog zodat je stressloos naar je volgende afspraak kan. Zorg dat je 5min op voorhand aanwezig bent, zodat we tijdig kunnen beginnen.

04

PASSIE

We love what we do, and we do what we love! Voel de passie voor ons vak in onze behandelingen.

Welkom

Emilie Skincare Center
Haachtsebaan 37A
140 Keerbergen

GSM 0479 718 465
info@emilieheusen.be

Uitsluitend op afspraak

  F.A.Q.

  Hoe maak ik een afspraak?

  Je kunt een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen met onze salon of via onze online boekingssysteem.

  Hoe lang op voorhand moet ik een afspraak maken?

  Het is aangeraden om minstens 2 a 3 weken van tevoren een afspraak te maken, vooral als je een specifieke dag of tijd wilt.

  Wat moet ik meebrengen voor mijn afspraak?

  Jezelf. Je krijgt op voorhand een huidanalyse formulier via mail. Deze mail komt helaas vaak in de spam terecht, dus vergeet zeker niet je ongewenste mails even te checken.

  Moet ik mijn huid voorbereiden voordat ik naar mijn afspraak kom?

  Het is altijd een goed idee om ongemaquilleerd naar je afspraak te komen, maar dit is niet verplicht. Wanneer we van start gaan met een kuur, raad ik aan om eerst langs te komen voor een huidanalyse + gelaatsverzorging zodat je eerst 4 tot 6 weken je huidconditie kan optimaliseren zodat we een mooi resultaat kunnen bekomen.

  Hoe vaak moet ik een gelaatsverzorgingssessie boeken?

  Dit hangt af van je huidtype, huidconditie en persoonlijke doelen. We kunnen een behandelplan op maat voor je samenstellen. Een gelaatsbehandeling om de 4 à 6 weken is een mooie frequentie, uiteraard mag je dit volledig zelf bepalen.

  Zijn er speciale instructies die ik moet volgen na mijn gelaatsverzorging?

  Telkens je komt voor een gelaatsverzorging krijg je advies over de juiste nazorg voor je huid na de behandeling. Dit kan onder meer het gebruik van bepaalde producten of het vermijden van blootstelling aan direct zonlicht omvatten.

  Wat als ik allergisch ben voor bepaalde ingrediënten?

  Laat ons van tevoren weten als je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten, zodat we de behandeling kunnen aanpassen aan jouw behoeften en veiligheid.

  Hoe lang duurt een gelaatsverzorgingssessie?

  De duur van een gelaatsverzorging kan variëren afhankelijk van het type behandeling dat je hebt gekozen. Over het algemeen kan een sessie tussen de 60 minuten en 1,5 uur duren.

  Wat als ik niet naar mijn afspraak kan komen?

  Goede afspraken maken goede vrienden. Als je je afspraak niet kan nakomen laat dan minstens 48u op voorhand iets weten. Doe dit telefonisch zodat er zeker geen misverstanden kunnen zijn. Annuleer je je afspraak 24u of minder op voorhand, dan kunnen wij ons niet meer herorganiseren en wordt de behandeling aangerekend.

  Kan ik ook kosteloos annuleren?

  Als je 48u op voorhand verwittigt, dan is de annulering kosteloos. Komt er door omstandigheden lastminute iets tussen, dan wordt de gereserveerde behandeling aangerekend.

  Wat als ik mijn afspraak vergeet te annuleren?

  Kom je niet opdagen zonder iets te laten weten, dan zijn we helaas genoodzaakt om het volledige bedrag van de geplande behandeling aan te rekenen.

  Hoe kan ik betalen?

  Cash, bancontact of met een betaal app op je gsm.

  Is er parking in de buurt?

  Yes! Het salon ligt in hartje Keerbergen, er zijn ruimschoots parkeerplaatsen in de straat. De parking van het gemeenteplein is op 1min wandelafstand, en dan heb je ook nog de parking achter het postkantoor. Op minder dan een minuut kom je via een smalle wandelgang vlak naast het salon uit. Vergeet je parkeerschijf niet te leggen als je in het vernieuwde centrum parkeert.