OXYGENEO

Oxygeneo 5-in-1 superfacial

Geneo, het eerste apparaat dat zowel in de epidermis als in de dermis werkt, zonder pijn en zonder hersteltijd. Dankzij deze behandeling wordt je huid aan het werk gezet om zichzelf op een natuurlijke manier van binnenuit te verbeteren en te verjongen. Huidveroudering wordt niet alleen vertraagd, maar de klok wordt zelfs terug gedraaid! Dit is klinisch bewezen en door artsen onderzocht en bevestigd. Behandelingen zijn voordeliger in kuurverband.

De populairste behandeling van het salon!

De behandeling bestaat uit 3 stappen:

geneo-toestel

OxyGeneo, epidermale behandeling

Deze krachtige anti-aging huidbehandeling combineert de exfoliërende werking van een microdermabrasie behandeling (1) met een krachtige gelaatsverjonging door de infusie van essentiële revitaliserende ingrediënten (2) én zuurstoftherapie (3) van binnenuit voor een ongekende huidverbetering.

Ultrasound, transdermale behandeling

Voor maximale opname van specifieke ingrediënten (4).

TriPollar radiofrequentie, dermale behandeling

De meest comfortabele & effectieve radiofrequentie technologie voor huidverstrakking en versteviging (5). 

Voor & na Geneo

Scroll door de foto’s en ordeel zelf.

Oxygeneo kuur

Voor wie?

Je bent op zoek naar een (anti-aging) gelaatsbehandeling waar je het verschil van voelt en ziet?!
Zoek niet verder, dit is jouw behandeling!

Je huid wordt steviger en rimpels minder diep dankzij de Radiofrequentie. Dankzij de zuurstofboost krijgt je huid onmiddelijk een stralende teint, poriën worden fijner en droogtelijntjes verdwijnen.
Het Pollypeptide collagel masker boordevol collageen boostende peptiden, huidvernieuwende anti-oxidanten en 3D hyaluronzuur bezorgen je huid een ervaring en resultaat dat je niet snel zal vergeten!

Wat?

  • 1 behandeling 149 euro
  • KUUR: 6 behandelingen om de 2 weken. Gedurende deze 3 maanden krijg je 20% korting op de verzorgingsproducten voor thuisgebruik om een optimaal resultaat te garanderen.