VOETEN

TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR

Ik kan momenteel geen nieuwe klanten aannemen voor deze behandelingen, waarvoor mijn excuses!
Bedankt voor het begrip!
Emilie.

Pedicure wellness ervaring

Ik bied pedicure aan zoals ik ze zelf graag krijg: een echte wellness ervaring.

Daarom reserveer ik voldoende tijd in mijn agenda en krijg je een voetenbad met een verkwikkende schep puur Dode Zee zout en een druppeltje verzorgende douchegel van Ahava met geur naar keuze. Geen quick fix, wel een heerlijke voetverzorging!

Een goede voetverzorging is pas af als de laatste dode huidcellen en vervelende velletjes weg zijn en daarom werk ik af met een heerlijke scrub en voetmassage. De pedicure zelf omvat het verwijderen van eelt, knippen en vijlen van de nagels en het verzorgen van de nagelriemen. Nagelriemen worden perfect verwijderd zodanig dat je veel langer kan genieten van perfect gelakte nagels.

Behandelingen

  • Pedicure: 40 euro
  • Pedicure met nagellak: 45 euro
  • Pedicure met gelnagellak: 55 euro
  • Pedicure met gel: 60 euro
geneo-toestel
geneo-toestel

Tips

Heb je veel eelt, dan zal ik je aanraden om in tussentijd je voetzolen zelf bij te vijlen met een rasp en dagelijks je voeten in te smeren met een aangepaste voetcrème van Ahava.

Heb je last van een schimmelinfectie op je voetzolen of tussen je tenen dan kan ik helaas geen scrub uitvoeren en zal ik je de juiste producten aanraden om zo snel mogelijk van deze infectie af te komen.