AHAVA Dead Sea mineral beauty expert

Dead Sea mineral beauty expert

AHAVA, Hebreeuws voor liefde, werd opgericht in 1988 uit fascinatie voor de Dode Zee. Deze bron van mineralen vormt de basis voor de verouderingsvertragende huidverzorgingsproducten van AHAVA. Sindsdien is dit merk uitgegroeid tot dé ‘Dead Sea mineral beauty expert’. 

De kracht achter dit volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt. Deze unieke mineralenblend zit in elk potje of flesje van Ahava, daarom verbeterd je huidconditie al na de eerste applicatie.

geneo-toestel

Dead Sea water

Rijk aan mineralen die gezond zijn voor de huid en essentieel zijn voor het behouden van een vitale, soepele en goed gehydrateerde huid.

Dead Sea mud

Het zwarte goud, dode zee modder boordevol heilzame mineralen, gevonden in de Dode Zee regio herstelt huidirritaties en kalmeert ontstekingen.

Dead Sea salt

De natuurlijk verkwikkende Dode Zee mineraalzouten relaxeren vermoeide spieren en verjongen de huid door ruwe huid glad te maken en zachtheid te bevorderen.

Dead Sea plants

Dode Zee plantextracten bevatten uitzonderlijke eigenschappen die natuurlijk hydrateren, verwennen en de huid voeden.

Onze populairste behandelingen in het salon.