BEAUTY

Accentueer je natuurlijke schoonheid dankzij onze beautybehandelingen. Mooie wimpers dankzij een lashlift openen je blik en met permanente make-up kan je jezelf veel tijd besparen in de badkamer. Geniet iedere dag van een stralende look!

Permanente make-up is perfect geschikt als je last hebt van allergieën of gevoelige ogen en zo moeilijk make-up kan verdragen. Het is niet hetzelfde als tatoeëren. We gebruiken meer verfijnde apparatuur, andere pigmenten en verschillende technieken.

Deze behandelingen zijn zonder twijfel de finishing touch en maken de cirkel rond binnen onze gelaatsbehandelingen.

BEHANDELINGEN:

PERMANENTE MAKE-UP

Op regelmatige basis komt Caroline langs in het salon. Zij is al ruim 18 jaar aan het werk als permanente make-up specialist. Zij begeleidt je en geeft het juiste advies om zo samen tot een prachtig resultaat te komen.

WIMPERS

Van nature uit groeien wimpers horizontaal. Een Lashlift voorziet je natuurlijke wimpers van een permanente krul of lift.  Na de Lashlift worden je wimpers geverfd waardoor je wimpers nog extra worden geaccentueerd. Dit wekt de indruk dat je wimpers volumineuzer en langer zijn en zorgt voor een sprekende, frisse oogopslag.