BODYCARE

De behandelingen uit het bodycare gamma, worden met de grootste zorg uitgevoerd en geven jou een echte me-time ervaring. Maak het plaatje af door mooi verzorgde handen en voeten. Ben je toe aan een tikkeltje meer verwennerij, dan raad ik jou 1 van de ontspannende rugverzorgingen aan. Deze zijn ook leuk om cadeau te geven.

Wanneer we een mooie bruine kleur hebben, zien we er op slag beter en gezonder uit. In de zon gaan liggen is niet altijd mogelijk in ons Belgenland, plus het is ook niet meteen het meest veilige dat je kan doen. Daarom kiezen we voor He-shi, een zelfbruiningsgamma met mooie sunkissed tinten, die je onmiddellijk een vakantiekleurtje bezorgen. Bovendien zijn de producten uiterst handig in gebruik!

BODYCARE 

HANDEN

Mooi verzorgde handen en nagels maken het plaatje af. Ga je voor een naturele look en pure verzorging? Heb je last van broze nagels die splitsen en zoek je een permanente oplossing? Of ga je naar een feestje en wil je graag eenmalig perfecte nagels? Voor alles is een oplossing.

VOETEN

Ik bied pedicure aan zoals ik ze zelf graag krijg: een echte wellness ervaring.

Daarom reserveer ik voldoende tijd in mijn agenda en krijg je een voetenbad met een verkwikkende schep puur Dode Zee zout en een druppeltje verzorgende douchegel van Ahava met geur naar keuze. Geen quick fix, wel een heerlijke voetverzorging!

ONTSPANNING

Kies voor Blemish-fighting back treatment Hydropeptide: ideaal voor acné op de rug of Ahava Balance Back treatment: ideaal voor pijnlijke spieren en gewrichten in de rug

ZELFBRUINING

He-Shi is een unisex zelfbruiner die een huidverbeterend alternatief biedt om een mooie, gezonde, bruine teint te verkrijgen waar we allemaal van dromen zonder de risico’s van schadelijke UV-stralen!